|
| Autor | Poruka |
|---|
anaana025 Osvežavajući član

Broj poruka: 772 Datum registracije: 12.10.2009 Lokacija: moje more... Raspoloženje: veselo...
 | Naslov: Parfemi Čet Okt 29, 2009 12:20 am | |
| Da li koristite parfeme, koji vam je najdrazi,ili vise volite toaletne vode i dezodoranse? |
|
 | |
Sasha Fierce Admin prijateljskog foruma

Broj poruka: 167 Datum registracije: 06.11.2009 Godina: 35 Lokacija: Svuda po malo:))) Raspoloženje: pfff
 | Naslov: Re: Parfemi Uto Nov 24, 2009 4:54 pm | |
| Leti uglavnom koristim dezodoranse ili neku fres kremu za telo. Vise sam za parfeme ....koncentrovaniji su i intenzivniji ... kad ih naneses duze traju...mada uopste nije presudno kada ih kupujem...ako mi se svidi miris ne bitno je da li je EdT ili EdP. Parfemske vode imaju dosta alkohola u sebi, toaletne vode jos vise a alkohol brzo ispari. Mada u parfimerijama se uglavnom i prodaju toaletne vode, jeftinije su. Sada koristim Diorov Addict....isto je toaletna voda.. |
|
 | |
sahaara Osvežavajući član

Broj poruka: 632 Datum registracije: 29.11.2009 Godina: 35 Lokacija: Beograd Raspoloženje: uvek nasmejana
 | Naslov: Re: Parfemi Čet Dec 03, 2009 8:53 pm | |
| Gucci Rush bez premca.Poison-C.Dior;Hypnotic poson;J'Adore-C.Diore;Fidji;I Escape-C.klein. |
|
 | |
Veca Vestica

Broj poruka: 222 Datum registracije: 18.11.2009 Godina: 30 Lokacija: medju zvezdicama Raspoloženje: carobno
 | Naslov: Re: Parfemi Sub Jan 30, 2010 2:37 pm | |
| Dior - Addict ( parfem - meni sve od garderobe mirise na njega, divan je i postojan) Boos- beli koji mnogo volim, narucito leti... |
|
 | |
Tea Osvežavajući član

Broj poruka: 334 Datum registracije: 05.12.2009 Godina: 50 Lokacija: Sweden
 | Naslov: Re: Parfemi Sub Jan 30, 2010 8:53 pm | |
| |
|
 | |
netko Član

Broj poruka: 4034 Datum registracije: 24.02.2011 Godina: 33 Lokacija: izgubljena Raspoloženje: uhvati me pa vidi kakvo je hahhaa
 | Naslov: Re: Parfemi Pet Sep 16, 2011 2:37 pm | |
| dobila sam ovaj kao znak zahvalnosti..ubija me ovaj miris,,svaki put kad ga stavim ja sam luda ne znam opija me on,,,ja mislim u tom trenu kad ga imam na sebi da bi bilo koga mogla da silujem,,toliko me opije mozak poludi ne znam koji mu je miš,,što ima u njemu tako ili je to neko voće da dira di ne treba baš hahhaa  |
|
 | |
sumrak Ljubitelj foruma

Broj poruka: 3906 Datum registracije: 15.03.2011 Lokacija: bogu iza ledja Raspoloženje: trpim se
 | Naslov: Re: Parfemi Pet Sep 16, 2011 4:41 pm | |
| [quote="netko"]dobila sam ovaj kao znak zahvalnosti..ubija me ovaj miris,,svaki put kad ga stavim ja sam luda ne znam opija me on,,,ja mislim u tom trenu kad ga imam na sebi da bi bilo koga mogla da silujem,,toliko me opije mozak poludi ne znam koji mu je miš,,što ima u njemu tako ili je to neko voće da dira di ne treba baš hahhaa
:hahah: :hahah: :hahah: |
|
 | |
netko Član

Broj poruka: 4034 Datum registracije: 24.02.2011 Godina: 33 Lokacija: izgubljena Raspoloženje: uhvati me pa vidi kakvo je hahhaa
 | Naslov: Re: Parfemi Pet Sep 23, 2011 11:16 pm | |
| ee ja kazem što je,,ma jednom ga samo stavila i zaboravim ja na njega ... |
|
 | |
|