| Autor | Poruka |
|---|
Mandala Admin

Broj poruka: 5047 Datum registracije: 10.10.2009 Godina: 38 Lokacija: Medju zvezdama sam... Raspoloženje: Ok je...
 | Naslov: Re: Mandaline minijature Čet Okt 06, 2011 9:03 pm | |
| Veceras pustam dusu svoju da poleti u vazduh mirisni, bremenit slutnjom i tajnom nedorecenom... Pustam je da drhti na vetru slatkom, jesenjem... Sustanje lisca jesenjeg pod nogama mojim govori o svim danima proslim i buducim. Drevno drvece vec sklapa oci svoje... Zivot ili smrt?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

Broj poruka: 5047 Datum registracije: 10.10.2009 Godina: 38 Lokacija: Medju zvezdama sam... Raspoloženje: Ok je...
 | Naslov: Re: Mandaline minijature Sub Okt 08, 2011 1:55 pm | |
| Nebo plavo sanjam, vetric mekani po licu me miluje. Ruke andjela me grle i mir daruju... Na stolu fenjer stari zmirkavo svetli, knjiga otvorena na stranici prvoj pocinje pricu svoju... Koliko svetova ima u njoj?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Uto Okt 25, 2011 9:05 pm | |
| Snovi su mi mutni, unezvereno tražim nešto, ne znam ni sama šta... Malo nade mi treba, srce na okupu da održim... Osmeh tvoj obasja tmurno vece, nema veće sreće...  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Uto Nov 08, 2011 12:58 pm | |
| Samo duša zna zašto se osmehnula, samo suza zna zašto je kanula... U tami noćnoj zver besmrtna me čeka u šumi i zagrljaj moj... Ljubav li je to?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Uto Nov 08, 2011 1:00 pm | |
| Plime i vetrovi me nose, ko zna kuda... Ne opirem im se, jer znam, dovesce me nekud, ma gde to bilo. Sunce mi je osmeh dalo, kisa sprala suze i eto zivota... Put duse li je to?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Uto Nov 22, 2011 9:19 pm | |
| Vatra gori u dolini, čeznem da sam kraj nje, srce sleđeno da otopim u vrelini... Gle, ruke meke me miluju po obrazima nežno, osmeh ljubavi pun ispunjava pogled mi... Oči zatvaram, osmeh usne mi širi, led nestaje... Čije ruke su?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Sub Dec 31, 2011 2:05 pm | |
| Ona i ja smo rasle i razvijale zajedno... Sneg veje, borove zelene kiti... Snesko Belic mi se smeje i veselo podseca na dane decje, neprolazne... Osmeh i dusa?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Sub Jan 14, 2012 2:23 pm | |
| Tu je moja ljubav zaspala, pod drvetom drevnim, snove mirne sanjajuci... Tisina opija me mirisom cveta i trave... Zaboravi me, k'o da nikad postojala nisam... U mraku sna letnjeg dodir tvoj pamticu... San?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Ned Feb 26, 2012 8:14 pm | |
| Sveća gori plamenom toplim, mirnim u dugoj zimskoj, magičnoj noći, oaza mira u meni caruje... Pahulje snežne padaju tihano, sneno na trepavice moje... Mir?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
Mandala Admin

| Naslov: Re: Mandaline minijature Ned Feb 26, 2012 8:18 pm | |
| Pitaj me šta je tuga, to ti mogu reći. Pitaj me šta je sreća, to ti ne mogu reći. Pitaj me šta je dan, to ti ne mogu reći zasigurno... Pitaj me šta je noć, to ti mogu reći zasigurno... Ključ sreće, gde je?  _________________ Carpe diem
|
|
 | |
|