|
|
| Autor | Poruka |
|---|
anaana025 Osvežavajući član

Broj poruka: 772 Datum registracije: 12.10.2009 Lokacija: moje more... Raspoloženje: veselo...
 | Naslov: Poruka vasoj ljubavi Ned Nov 08, 2009 3:08 am | |
| Napisite nesto svojoj ljubavi... :malo srce: :malo srce: :malo srce: Ne postoji beskraj koji ja ne mogu prosiriti,ne postoji zelja u kojoj ti ne zivis,ne postoji dubina veca od moje ljubavi prema tebi...ni ja ne postojim bez tebe ljubavi moja...Volim te  |
|
 | |
sahaara Osvežavajući član

Broj poruka: 632 Datum registracije: 29.11.2009 Godina: 35 Lokacija: Beograd Raspoloženje: uvek nasmejana
 | Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Sub Dec 05, 2009 3:31 pm | |
|  Volim te do Beskraja |
|
 | |

Broj poruka: 632 Datum registracije: 29.11.2009 Godina: 35 Lokacija: Beograd Raspoloženje: uvek nasmejana
 | Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Sub Dec 05, 2009 6:05 pm | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Sub Dec 05, 2009 11:32 pm | |
| Ljubav udari cesto tamo gde ne treba,i kad joj se covek najmanje nada,a kad ljubav udari strasno,digne se prasina,i u plamenu sve obicno strada...Volim ga stvarno ga volim.Ali da li se svaki gram srece placa sa dva grama tuge?I kako uopste preboleti?Mislim ljubav?Nije to bolest,nekakav grip ili dosadne boginje.Kako ugusiti u sebi taj osecaj ili mozda,bolje receno,kako spreciti da se takav osecaj uopste rodi,ukoliko postoji opravdana sumnja da je gospodin Savrseni u stvari gospodin Pogresni.Ostaje mi da se samo borim za snove.Ciji je on deo.Zauvek.  |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Uto Dec 08, 2009 6:45 am | |
| Mozda ce neko kasno jutro da probudi ljubav u tebi,onu koju ja nisam probudila; mozda ce neko da sakrije istinu da potisne dane kada sam te ljubila.A,mozda i ja postanem andjeo bez krila i proslosti,mozda i ja postanem slika bez lica i radosti.Ali ti opet neces smeti voleti.Ne mogu se probuditi kad nisam ni spavala;kako da ubijem pticu koju sam cuvala,kako cu prestati ziveti,kad smrt ne postoji,kako cu voleti kad se ljubav tvoja- moje ljubavi boji?!  |
|
 | |
Vangelis Osvežavajući član

Broj poruka: 536 Datum registracije: 25.10.2009
 | Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Uto Dec 08, 2009 1:31 pm | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Sub Dec 12, 2009 3:55 pm | |
| Ponekad kad te pogledam,onako slučajno, nehotice,u trenu mi se vrati misao koja potvrdi pravilo "tebe je nemoguće ne voleti ". Volim te zbog onog što jesi,zbog tvoje iskrenosti i optimizma.Volim te jer si stvaran, realan...volim te jer si poseban!!!I znam,da kad sam s tobom,tvoj pogled će mi reći sve što osecas ,tvoj će mi zagrljaj pokazati koliko je to snažno,a tvoje "volim te" sve će to potvrditi.Volim te jer si kraj mene, sa mnom i u meni. Još ti samo želi reći: "Hvala ti za sve"!!Voli te tvoja A. |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Sub Dec 12, 2009 10:51 pm | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Ned Dec 13, 2009 9:07 pm | |
| |
|
 | |
young woman Osvežavajući član

Broj poruka: 405 Datum registracije: 03.01.2010 Godina: 37 Lokacija: Tu sam negde,valjda!!! Raspoloženje: Opustencija!!!
 | Naslov: Re: Poruka vasoj ljubavi Pon Jun 21, 2010 1:14 am | |
| Zabranjeno voce
Slušam te gdje zboriš, usne tvoje pratim dok se blago miču i trepere zrakom. Sjedim pored tebe spreman sve da vratim pijanstvu tvojih riječi nekim tajnim znakom.
Tvoj je dragi ovdje s njime i svi vrli prijatelji naši, naše staro društvo. Što mi nisu davno ovu masku strgli da pred svima priznam svoje tajno čuvstvo.
Ako nisi znala, zabranjeno voće ti si ovog trena koji nekud hrli. I u vatru padam mnogo mi se hoće da te, evo sada, tu pred svima grlim.
Pa se onda vratim u pustinju neku negdje u sred srca u nedužnoj igri. i prije no odem nepoznatom nekud, dođe mi bar malo da te nježno grlim.
I dođe mi tako da sam grub i nježan da sam čitav srce da sam radost sušta. Lice ti je blijedo kao prjedel snježan nad kojim se večer poput ptice spušta.
Ti i dalje pričaš slušamo te redom o detinstvu bosom nagoni kad vriju. Usne su ti krasne opijene medom ne smijem ti reći da mi se ne smiju
Oliver Dragojevic |
|
 | |
|